ОТДАВАТЕ ПОД НАЕМ ИМОТ – 10 ПРИЧИНИ ЗАЩО ДА СЕ ДОВЕРИТЕ НА НАС...

ПОРТФОЛИО НА НАЕМАТЕЛИТЕ
Преди огледите ще получите детайлна информация за потенциалните Ви наематели (от къде са, какво работят, колко човека са, взаимоотношенията между тях, възраст, имат ли домашни любимци, защо си търсят жилище и т.н.).
По този начин, ще може да си изберете клиентите, които да допуснете до имота си и реда на провеждането на огледите.
ГРИЖА ЗА ДОМА
Безплатна услуга, с която ние се ангажираме, при ваше желание, да следним дали намерените от нас наематели си плащат в срок консумативните разходи зажилището Ви, сумите към етажната собственост и дали спазват правилата и вътрешния ред на блока.
СЕРТИФИКАТ
С него поемаме гаранции към Вас ще жилището Ви ще има дългосрочни ползватели и няма да заплащате комисионна към нас ако то се освободи преждевременно или имате проблеми с вашите наематели.
СПОКОЙСТВИЕ
Ще ви звъни само един човек, който ще е отговорник за вашето жилище и ще представлява цялата фирма. Останалите брокери в АГЕНЦИЯТА ще му дават своите клиенти за имота Ви и той ще ги води на огледите.
ВСЕОБХВАТНА РЕКЛАМА
Рекламираме имота Ви само чрез СПЕЦИАЛНИ ПЛАТЕНИ ОБЯВИ в големите сайтове за имоти, така жилището Ви достига да по-голям брой потенциални купувачи.
Допълнителна безплатна реклама в социалните мрежи.
БЕЗПЛАТНА КОНСУЛТАЦИЯ
Знаете ли, каква е оптималната наемна цена на имота Ви днес?
Ние ще Ви консултираме каква е тя на базата на:
Особеностите/показателите на имота;
Сравнителна характеристика с други оферти;
Реализираните сделки със сходни имоти през последния месеца;
Тип на предполагаемите наематели и дългосрочност на договора;
УПРАВЛЕНИЕ НА ИМОТА ВИ
Ако не живеете в София, имота е далече от Вас или нямате възможност/желание да се занимавате с наематели, ние може да го управляваме от ваше име.
ОПИТНИ БРОКЕРИ
Всички наши служители са с над 5 годишен опит в сферата на недвижимите имоти и ще Ви съдействат професионално при отдаването под наем на жилище ви.
СЪДЕЙСТВИЕ И ПОМОЩ
Ще Ви помогнем при необходимост за почистване на жилището Ви, за ремонтни дейности и за обзавеждане. Така ще получите по-добра цена!
ДОПЪЛНИТЕЛНИ ОТСТЪПКИ
Допълнително намаление на комисионната ни при последващи сделки с Вас. Независимо дали сте ПОРДАВАЧИ/КУПУВАЧИ, НАЕМОДАТЕЛИ/НАЕМАТЕЛИ на имоти, ние ценим нашите препоръчани клиенти.

за наемодатели на имоти