КУПУВАТЕ ИМОТ – 10 ПРИЧИНИ ЗАЩО ДА СЕ ДОВЕРИТЕ НА НАС...

БЕЗ ОБВЪРЗВАЩ ДОГОВОР
Не изискваме от Вас да подписвате договори, с които ще се налага да работите само с нас, оставяме Ви да прецените сами дали да ни се доверите.
РАЗУМНА КОМИСИОННА
Между 2 и 2.5 % със включено ДДС в зависимост от цената на имота, за разлика от другите агенции, при които комисионната е в размер на 3 – 3.6 % с ДДС.
СЪДЕЙСТВИЕ ЗА ДОКУМЕНТИТЕ ПО СДЕЛКАТА
Ще ви консултираме как лесно да извадите необходимите ви документи, а ако нямате възможност да го направите – ще ги извадим вместо вас!
БЕЗПЛАТНО ЮРИДИЧЕСКО СЪДЕЙСТВИЕ
Наш юрист ще Ви помогне при проблеми и казуси, ще ви даде първоначално правно становище за имота, който желаете да закупите.
ПОМОЩ ЗА ИМОТЕЧЕН КРЕДИТ
АГЕНЦИЯТА работи с всички големи български банки! Ще ви насочим към тази, която в определения момент дава най-добри условия и ще дойдем с вас при кандидатстването за кредит;
БЕЗПЛАТНА КОНСУЛТАЦИЯ
Ще ви консултираме преди започването на процеса за закупуване на жилище – какво строителсвтво да изберете, кои имоти са инвестиционно подходящи, кои строители са добри и т.н.
РАБОТА С КОЛЕГИ
Предлагаме имотите и на други брокерски фирми, не ви насочваме само към нашите жилища, така всички оферти на пазара стигат до вас;
ОПИТНИ БРОКЕРИ
Всички наши служители са с над 5 годишен опит в сферата на недвижимите имоти и ще Ви съдействат професионално в трудния процес при закупуването на НОВИЯ ВИ ДОМ.
СЪДЕЙСТВИЕ И ПОМОЩ
Ще Ви помогнем при необходимост за ремонтни дейности и за обзавеждане.
Също така за регистриране на НОВИЯ ВИ ДОМ в данъчната служба и комуналните дружества – Топлофикация София, Софийска вода, ЧЕЗ и т.н.
ДОПЪЛНИТЕЛНИ ОТСТЪПКИ
Допълнително намаление на комисионната ни при последващи сделки с Вас. Независимо дали сте ПОРДАВАЧИ/КУПУВАЧИ, НАЕМОДАТЕЛИ/НАЕМАТЕЛИ на имоти, ние ценим нашите препоръчани клиенти.

ЗАЩО ДА ЗАКУПИТЕ ИМОТ ПРЕЗ 2021 ГОДИНА

1.Лихвите по депозитите са под 0.3 % и ако държите парите си в банка/вкъщи инфлацията ще намали тяхната стойност;
2. Ако купувате имот с ипотечен кредит, лихвата по него ще е около 3 %, стойности като тази не е имало никога на българския пазар, което означава, че ще върнете двойно по-малко пари на банката отколкото преди 5 години;
3. Наемните цени са високи и ако решите да отдавате под наем закупения имот ще имате добра годишна доходност*

* изчислява се като размера на годишния наем се раздели на продажната цена и се умножи по 100, за да се превърне в % (например при годишен доход от 6000 лева и цена на имота 100 000 лева – годишната доходност от наем е 6 %).
Или 12 пъти повече от лихвите по депозитите…

за купувачи на имоти